Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 

Jól taktikázott Tak-Tika.

 

 

A Barcson rendezett 32. Ezüst Ősz teremlabdarúgó tornán négy csapat játszott színvonalas mérkőzéseket. A 35 éven felüliek tornáján körmérkőzéssel döntötték el a helyezéseket. Az erőviszonyokra jellemző, hogy az utolsó mérkőzés eredménye döntött a végső eredményről. Horváth Péter „munkahelyi” csapata, az Averman nagy küzdelemben szerezte meg a három pontot a „Vidék” (3-2) és Kis –Hullám (3-0) ellen. Bázing György vezette Kis-Hullám győzött a Tak-Tika (2-1) és a Vidék ellen (5-0). Cservölgyi Szilárd csapata - Tak-Tika előbb 4-0-ra, majd 3-1-re nyert az Avermann és a Vidék (Bolhó) ellen, ezzel hármas holtverseny alakult ki az élen. A holtversenyben lévő csapatok egymás elleni eredménye alapján a Tak-Tika jobb gólkülönbséggel nyerte el a kupát. Természetesen serleget kapott a második Avermann, a harmadik Kis-Hullám és a negyedik Vidék (Bolhó) csapata is.

 

 

Különdíjat kapott Csortos Antal (Avermann) legeredményesebb játékos (5 gól), Szalontai Balázs (Avermann) legjobb kapus, és az egyik legszebb gólt szerző Zeller Richárd (Tak-Tika) legjobb játékos. Aszervezők díjazták a legidősebb játékos Kovács József (Avermann) személyben (1959).

Jó volt látni, hogy sok olyan játékos lépett pályára, akik már abbahagyták az aktív játékot: Csalós Ferec, Dudás Ferenc, Erdélyi Kálmán, Horváth Csaba (Bolhó polgármestere), Kovács József, Szalontai Balázs, Vilics István, Zákányi József, Zeller Richárd.