Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Óvodás Sportna és Sportos nőnap Barcson.


A Barcsi Szabadidő Sportegyesület a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával egész napos sportprogramot szervezett az óvodásoknak és Barcs város hölgy lakóinak.

Az óvodás sportnapot már tizenkilencedik alkalommal rendezték öt csapat részvételével. A nagycsoportos gyermekek a szülőkkel együtt versenyeztek a vándorserlegért.

Kovács Anikó bemelegítő „tornája” után tíz ügyességi sorversenyt teljesítettek a résztvevők, közel kilencvenen.

 

A „Brekik” és „Zöld Fa” csapat végezett az első helyen, az utóbbiak vihették haza serleget jobb helyezési számuknak köszönhetően. A „Bambik” a „Brekik II”-vel a második, a „Pöttyös Labda” a harmadik.

 

 

Eredményhirdetés előtt Major Henrietta aerobic gyakorlatokkal mozgatta meg az anyukákat, nagymamákat ,kislányokat a nőnap induló programjaként. A Deák Ferenc sportcsarnok játéktere megtelt az aktív hölgyekkel.

Az ovis díjkiosztás után- mindenki gyümölcsöt kapott Pirka László jóvoltából- a Bady Ball és a tranbulin mozgásformával ismerkedhettek a hölgyek.



Mazsorett csoport és a versenytáncosok következtek a programban. Pávics Juditt szakmai vezető ovis, általános iskolás és középiskolás csoportjai látványos műsorral kedveskedtek a közönségnek. Krautner Éva versenytáncosai színesítették sportnapot.

 

 

A délutáni kocogáson 35-en indultak, köztük a Szív Egyesület hölgy tagjai. A futás után egy dinamikus zumba táncot lejtettek a résztvevők P-Stribli Orsolya vezetésével.

 

 

A nap programja a Rekreációs Központ tanmedencéjében zajlott. A aqua fitness-t és a vizivetélkedőt választhatták a nők. Hamarics Barbara és Némethné Bojtor Beáta változatos gyakorlatokkal mozgatták meg a résztvevőket.

 

 

A női programban a labdarúgás is szerepet kapott. A Dráva Völgye sportcsarnokban négy csapat játszott a nőnapi kupákért. Az FC Barcs Alpasnak sikerült a legjobban, második a PMFC, harmadik a Kaposfüred I., a negyedik a Kaposfüred II. lett.

A sportnapon 320-an játszottak, sportoltak, valamennyien a női nem képviseletében. Horváth Gábor sportreferenstől minden résztvevő emlékérmet kapott az egész napos női sportnap emlékére.



Ez a nap hölgyeké volt Barcson, de reméljük az év többi napján is találkozunk velük a sportpályákon. A szervezők minden hölgynek boldog nőnapot kívántak.