Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Redőnymester a Farsang kupa győztese.

Barcson a Dráva Völgye sportcsarnokban rendezték meg a hagyományos farsangi labdarúgó tornát, amelyre tíz férfi és három női csapat nevezett. A férfiak három csoportban játszották a selejtezőket. A továbbjutó nyolc csapat kieséses mérkőzéseken döntötték el az elődöntőbe jutást. Ez a Moulin Rouge, a Redőnymester, Sáró Maffia és a Top Team csapatának sikerült.

A harmadik helyért lejátszott mérkőzésen döntetlen született (1-1), büntetőkkel a bolhói Sáró Maffia győzött a Top Team ellen. A farsang kupa döntőjében az előző hat évben négyszer diadalmaskodó Redőnymester és a Moulin Rouge csapatai színvonalas csatát vívtak. A Redőnymester szerzett vezetést Németh Bálint révén, majd Horváth Péter góljával növelték előnyüket. Az újabb gólra csak Pércsi Miklós tudott válaszolni, így alakult ki a 3-1-es végeredmény. Ezzel a győzelmével a Redőnymester lett a FOCIFARSANG huszonkilenc év történetének legeredményesebb csapata (5 győzelem).

A Magyar Olimpiai Bizottság által támogatott farsangi játéknapon három női csapat is pályára lépett az ünnepi kupáért. Izgalmas, lendületes játékot láthatott a szép számú közönség. A Gyurás Veronika által szervezett barcsi Rohamcsigák előbb a babócsai „ANGYALOK” ellen győztek 2-1-re, majd a Horváth Péter tanár úr által vezetett nagyatádi KERO -t győzték le 6-0-ra. Az Angyalok nagy küzdelemben diadalmaskodtak a KERO ellen, így megszerezték a második helyet.

 


FOCIFARSANG 2014 végeredménye:

  1. Redőnymester
  2. Moulin Rouge
  3. Sáró Maffia
  4. Top Team

 


Különdíjak:

Horváth Péter (Redőnymester) gólkirály (10 gól)

Harasztia Miklós (Sáró Maffia) legjobb kapus,

Pércsi Miklós (Moulin Rouge) legjobb játékos

 

 

Nők:

  1. Rohamcsigák
  2. „Angyalok” Babócsa
  3. KERO Nagyatád

 

Különdíjak:

Legjobb játékos: Pupos Ildikó (Rohamcsigák)

Legjobb kapus: Fábos Éva („Angyalok)

A díjakat Sebeszta Gyula, a barcsi Szabadidő Sportegyesület elnöke adta át.