Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31-ig tájékoztató levelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta a jogosultak számára, hogy eddigi bérelt ingatlanukat kedvezményesen visszavásárolják. A megvásárlás egyösszegben vagy részletekben történhet. Lehetőség van arra, hogy változatlan feltételek mellett továbbra is béreljék az ingatlant.  

 

Kérjük, hogy a levelet mindenképpen vegyék át és olvassák el!

A levél a háromféle nyilatkozatmintát tartalmaz:

  1. 1.Nyilatkozat egyösszegű kedvezményes visszavásárlásról,
  2. 2.Nyilatkozat részletfizetéssel történő visszavásárlásról,
    1. 3.Nyilatkozat bérleti szerződés változatlan feltételek melletti fenntartásáról

 

Kérjük, hogy a kiválasztott és kitöltött nyilatkozatot a kézhezvételtől számított 60 napon belül küldje vissza a Nemzeti Eszközkezelőnek (1122 Budapest, Városmajor u. 12-14.).

 

A nyilatkozaton tüntessék fel állampolgárságukat és személyi azonosítójukat, ami lakcímkártyája hátoldalán található 11 tagból álló számsor.

 

A nyilatkozat kitöltésének és visszaküldésének elmulasztása esetén a jogszabályok rendelkezése szerint a bérleti díj

2019. július 1-jétől a háromszorosára emelkedik.

 

A döntéshez és a nyilatkozat kitöltéséhez és a visszavásárlással kapcsolatos ügyintézéshez segítséget kaphatnak az alábbi ügyfélszolgálati irodákban: bővebben

 

További információkért hívja a Nemzeti Eszközkezelőt a 06-1-795-5100-as telefonszámon, vagy írjon az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, illetve látogassa meg honlapunkat a www.netzrt.hu. címen.

 

 

Nemzeti Eszközkezelő Zrt.